Wednesday, July 20, 2011

Seharian Di Pulau Pinang

8:39 PM 2 comments









Assalamualaikum.... hehe,, kali,kisah sal aku p Penang secara mngejut hehee.... napa ? sbb teman kak aku balik , dia x brapa nak cekap bw keta tu yg dia ajak balik... tp dia bw ok ja  x da masalah pon hahaha.. aku p 18 julai  yg lalu.. hehe.. x pa la anggap sbg tgh bercuti hehee... best juga p situ kedah n penang mmg dekat pon so, sat ja smpi.... tmbh lg aku yg mmg dekat dgn penang hahhaa... dah selalu ja p penang.... Sampai ja rmh kak aku , rehat2x n kuar p mkn. hehee.... blh la harga mknan pon ok berbanding Sabah n Sarawak ari 2,,, hahaha. Kami pon p Queensbay pas 2.... lepak2x jln2x n P tgk wayang hahahaa.... FLAT 3A... blh la cita dia.... da juga terkejut skit2x hahahaha,..... tp blh la cita melayu... hehee.. pas 2 kami pon puisng satu QB , tu hahhaa.... tgk gelagat org hehehe... n then balik....









Jalan2x kat Queensbay.....




Tgk wayang..





Tgk cita nie... huhu




Seterusnya.... Time nk balik tu singgah kat kolam renang kat kwsn tmpt tggal kak aku , hahaha... pa lg posing la.... x mandi pon hehhehe..... tgkp gmbr di setiap side hahahaa... kak ida aku jg photographer  hehehee...semua nya 150 keping hahahaa... bnyk x ?  bnyk kan... hehehee kat situ ja pon hahaha...tmpt tu agak cantik tu yg jd bnyk 2 hehhee..... 







Dengan kak ida... 





Kak ida n amelia




Kak ida pnya keja......




Dengan Milia....




Santai.....




KaK ida.........




Bersama dolphin hahaa....





n then maghrib , solat semua... p kuar lak... p Karaoke,.. hahha,.. aku mmg  lama x karaoke,,,, hehehe...nyanyi la lepas geram hahahaha..... dlm kul 11 lebih kot baru hbs n then kami p , mkn kat area berdekatan aku mkn Pecal ayam , abg pejal ckp sedap hahaha... mkn la... blh la mcm nasi ayam ja... hehhehee..... n then kami pon blik letih , mengantok smua da hahaha.... pa2x pon best la sehari kat situ jln merata hahaha..











Karaoke.... lepas geram...





Pecal ayam... first time makan,....



. Thanks to kak ida... hehee n the gang , abg pejal , kak lina , kak linda.... hehehee,.... nt kami mai lg hehhe... ok !!.. ok smpi sini ja,... hehhehe.... nt kita jmpa  di lain entry k,,,, hehee aslmkm,...



2 comments:

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger