Sunday, April 24, 2016

Ke Penang kita bersama backpackers

11:29 AM No Comments

Assalamualaikum, ke penang kita kali ni, tapi kal bersama Geng backpackers aku pon tak lama kenal. Kami naik Flight MAS, first time naik Mas excited sikit, Kami pergi dalam dua hari macam tu. Rasanya dua hari dah cukup nak ronda penang. Banyak jugak tempat kami pergim antaranya Steets arts, padang kota, bukit bendera dan banyak lagi. Kami naik hoho ! so memang ronda satu penang tu. Malam tu pulak pergi batu feringgi jalan-jalan jer, lepas tu pekena pawemboq sedap jugak hehe.. terbaik. Apa pon kalau nak pergi penang naik public transport dah cukup. OK. bye jumpa lai !

 Pasemboq ! haha


 Antara tempat yang kami pergi, streets arts, padang kota, nasi kandar ape entah aku dah lupa. haha.

Dekat bukit bendera, ingat dekat korea jer ke ade?


0 comments:

Post a Comment

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger