Saturday, December 6, 2014

Bagus main kote ?

11:42 AM No Comments

Komen dari pembaca 

Assalamualaikum dan Selamat pagi ! dah lama tak buka blog, tiba-tiba buka blog hari ni ade orang komen di entri "Biodata wan zack haikal", komen dia memang terbaik ! "maksud ko? bagus maen kote?, nak tergelak pon ade, marah pon ade, kepada semua peminat bola sepak, please la, walaupun diaorang main teruk macam mana pon, please keep support our team ! kepada yang komen tu, terima kasih :) sebenarnya aku pon tak pasti dia komen dekat siapa. Apa pon, Selamat berhujunng minggu !


0 comments:

Post a Comment

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger