Saturday, September 21, 2013

Reverse

7:17 PM No Comments



Assalamualaikum... wah  "reverse", sebenarnya aku just nak tulis balik kisah2x yang terjadi dalam hidupku sepanjang tak berblog ni.. hehe.. walaupun tak de org nak baca mungkin dia akan menjadi kenangan terbaik buat aku kelak.. Insyallah.. jika di beri kan umur yg panjang.. sebenarnya banyak kisah yang terjadi sepanjang aku tak berblog nie.. huhu.. cuma aku akan share more to picture nak cita dah tak fresh hehe... Ok.. nantikan kisah-kisah dahulu kala dari aku...:)


Aku telah di cium ! :)



0 comments:

Post a Comment

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger