Saturday, May 11, 2013

Dinner di Putrajaya Shangri-La Hotel , Malaysia 2013

12:56 AM 1 comments






Assalamualikum, wah gembira sungguh, sehari bersama staff guardian, di Putrajaya, Tahun lepas ada heat target, so, dapat la duit, dengan duit itu kami pergi dinner ke hotel shering-la, Putrajaya. Sebelum itu kami naik cruise pusing Putrajaya, memang cantik pemandangan di waktu malam.. Beratus gambar kami snap, haha.. Bukan senang nak keluar sama2x.. mcm tue... hehe.. and then kami Pergi ke hotel Shering-la, untuk dinner, makanan boleh tahan , harga ? memang tak payah cakap, rm135 ! satu kepala..hehe.. tak pa lah, bukan selalu hehee... Apa pon gembira sangat hari tu, Terima Kasih semua ! (sebenarnya entri ini dah lama aku nak update tapi tunggu gambar, alih-alih tak dapat lagi so update je la.. so tak de gambar.. ) 



1 comments:

  1. waaahh... msti best dpt mkn kt shang ri la hotel tu... kmi dpt jln2 kt luar hotel tu je... amek gambar utk mjalah sekolah.. hehe... :)

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger