Saturday, September 28, 2013

Jalan-jalan Cari Makan !

11:42 AM 1 comments




Assalamualaikum semua, Jalan-jalan cari makan? Bukan cari makan sangat pon, jumpa kawan lama, kawan-kawan Uitm, Pergi mana ? Sunway Pyramid tu ja yang mampu, makan pun kat Texas.. Boleh tahan la.. Lepas makan kami pon , snap picture depan sunway lagoon, tu ja yang mampu... Then, pergi main bowling highest mark aku 63 sepanjang aku main bowling, hari tu... 56..kalau wakil malaysia amat memalukan, bukan malaysia saja, kalau wakil kampung pon orang kampung baling telur busuk ! Tapi hari yang indah ! with, Anis,Shud,Dibah,Ida,Min.... Semoga berjumpa lagi ! 




















Thanks, Isteri-isteriku semua, Semoga berjumpa lagi :) 



1 comments:

  1. dah lama tak main bowling, teringin pulak bila tengok uolsss seronok main bowling :0

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger