Wednesday, May 9, 2012

Melawat Alor Setar !

8:57 AM No Comments



Assalamualaikum semua... wah dah lama tak pergi alor setar ini.. Kali ini pergi dengan bertujuan bukan suka-suka ja. haha.. Kami melawat INSANIAH,  buat research kat situ.. Apa yang nak dikatakan disini dekat INSANIAH sedang dalam pemprosesan mengupdate sistem mereka untuk jadi lebih baik. Library dia kebanyakan buku kat situ dalam bahasa Arab, kena pandai arab baru leh masuk sana. 

Lepas melawat INSANIAH  p rumah aidel. Makan free jimat duit.. Lepas tu melawat sekitar Bandar Alor Setar. Kami ke Menara Alor Setar, nak naik situ tak mahal pon. Best juga dok atas tu berangin hehe.. Boleh la bawa family p situ tenangkan fikiran. 



Di INSANIAH ..




Dari kiri : Safiah, Anisah , Ain , aidel dan aku..




Aku dan padel 




Bersama Librarian di sana, En. Luqman 




Makan di rumah aidel




Antara menu yang disediakan..




Smile ! 




Kami pegang menara Alor Setar 




Terbang !




Panas.. masih tersenyum :)




Atas menara Alor Setar..



OK.. Semoga berjumpa lagi .. Alor Setar ! 



0 comments:

Post a Comment

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger