Saturday, March 31, 2012

Kisah Uno Bersama mereka

4:44 PM No Comments





UNO :)


Assalamualikum... semua sihat ka ? sebenarnya nak cerita sikit ttg aktiviti hari ni ! Berlakon n UNO, haha.. sebenarnya bkn lah nak berlakon tp , just nak wat publicity, untuk subject Marketing, Puan Firdaus (our lecturer), Lokasi pengambaran di taman lembah bujang.. Berlakon x sampai pon 10 minit, tapi main UNO yg lebih2x hahaa... alang2x dah bawa kad UNO tu...  penat berdiri sejam lebih jugak la. Best jugak men UNO walaupon first time, Kami pon dah last sem, insyallah, huhu.. Lepas ni semua bt hal masing2x kan ? pa2x pon... gembira la hari ni.. haha.. Nt kita main kat tupah pula.. Insyallah :) ....



Dari kiri : Kak zati, max, kak ifa,safiah , aku, aidel, fadil, ain. anisah dan kak ita sedang bermain UNO.. haha..




Eh dah besar larr ! Kak zati, kak ifa dan Ain  :)




Orang2x.. dewasa bermain di taman permainan, fadil, zul , aidel, max dan John (JR)




Kami Pelajar KIM224, Semester 6 ! 





0 comments:

Post a Comment

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger