Saturday, March 10, 2012

Di Follow " Otai Blogger "

12:57 AM 2 comments







Assalamualaikum semua... agak terkejut bila otai blogger Ben Ashaari follow blog aku, ni semua gara - gara aku join segmen dia Ben ashaari dan rakan blogger. Apa - apa pon terima kasih Abg ben, sebenarnya dah lama nak tggu ben ashaari follow, akhirnya di follow jugak.... Apa - apa pon terus membaca di  blog aku k ! Assallamualaikum ......



Terima Kasih Abg Ben... :)




2 comments:

  1. tahniah2 papepon jal ada tag kat sini http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger