Sunday, June 24, 2012

Nak pakai tudung, TAPI takut tak "Comel" ?

1:54 AM 3 comments


Assalamualaikum... alahai terbaca post ni kat facebook... Aku ni bukanlah  baik sangat untuk bagi nasihat kat orang... Adek kita pakai tudung bukan untuk cantik ! tapi kita pakai tudung untuk tutup aurat.. kena faham tu... Nasihat aku ja ni... pakai la tudung walaupun terpaksa .... Insyallah lama-lama akan terbiasa juga.. Nasihat dari hamba yang kerdil lagi hina ini ... Semoga kita semua ikhlas dalam melakukan apa jua pekara...  Sesungguhnya  yang baik itu datangnya dari Allah s.w.t dan yang buruk itu datangnya dari diri kita sendiri.. Renung-renungkan dan Selamat beramal ! :) 




3 comments:

  1. betul tu. kenapa risau tak nampak cantik ke ape. yang penting aurat tutup.

    ReplyDelete
  2. kita doakn die diberikan hidayah ok


    do visit
    http://myaleo.blogspot.com/2012/06/hanya-aku-cinta-kau-seorang-hacks.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1348 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger