Monday, March 12, 2012

IMUNITI Episod 11 : Awie Omar

12:15 AM 8 comments








Assalamualaikum. Kali ini Segmen Copy dan Paste, tak da la, sebenarnya segmen Awie Omar ni , dia suruh buat padanan.. Macam sekolah rendah dulu... Kepada Awie Omar Kalau salah jangan marah k... kepada rakan awie omar pon sama jangan marah.. hehe..



No.
BLOG&BLOGGER
PERKARA-PERKARA
1.
PariPariPutih – PARI_PARI PUTIH –http://paripariputih.blogspot.com/
Success is simple. Do what is right, the right way, at the right time!" ~ Happy blogging..."
2.
Lang Radzlan – Suatu Perjalanan –http://jebatdurjana.blogspot.com/
 Anak Desa Yang Perjuangkan Nasib Bergelandangan Di Kotaraya
3.
Maszull – ♥♥ MAMA MASZULL ♥♥ – http://maszull.blogspot.com/
Mama seorang isteri kepada En.Dzolkarnine bin Hassim,seorang ibu kepada tiga orang puteri yang manis
4.
Wak Irwan Syah – united minds – http://badsocks.blogspot.com/
I Believe Old Trafford Is The Theatre Of Dream But Only For United
5.
Nazura Naa – seuntai kata . –http://pinkypinxes90yahoocom.blogspot.com/ 
Sekarang nie jadi student tegar UTM. 3rd year student of degree REMOTE SENSING
6.
nmkhairulazlan – semanis epal –http://nmkhairulazlan.blogspot.com/
 Saya seorang guru yang sama seperti manusia lain 
yang punya jiwa dan kehidupan..
7.
PINKAHOLIC+SHOPAHOLIC | Japanese's and arts Lover | menulis untuk berkongsi cerita | Mencari kawan bukan mencari lawan | B.Eng(Hons)in electrical/electronics |
8.
Husna – equilibrium 
I am a wife to a very handsome yet loving husband, a mother of 2 kids, also a PhD candidate in Molecular Medicine.
9.
mselim3 – mselim3.blogs.com –http://mselim3.blogspot.com/
Kesederhanaan penampilan diri, seorang suami, pekerja dan student di kolej swasta separuh masa
10.
dzull 'benjy' hairey – BesT of ME!!! –http://benjy1209.blogspot.com/
i'm simple, optimisic & fun guy...I try to reach out my potential n character to be a better person..
11.
EyqaLuvender – MY LA-DI-DA AUTUMN 
Call me Eyqa/Iqa. Me n purple. I hate LOVE. Ok,sy tipu. Sy peramah tp kurang b'ckp. That's why sy suke merepek dlm blog.
12.
man yusoef – .osman yusoef. – http://manyusoef.blogspot.com/
Seorang lelaki memiliki nama yang klasik, obses kepada Hermione Granger dan Taylor Swift serta gemar menulis entry menggunakan pelbagai kata ganti diri pertama bergantung pada keadaan
13.
NUke Rude – Nuke Rude – http://nukerude.blogspot.com/
 Mungkinkah tewas dengan emosi?
14.
Putri – l.i.r.i.k. l.a.g.u. + l.i.f.e –http://liriklagulife.blogspot.com/
 Love blog like a love song
15.
amaraizat – lagenda AMARAIZAT – http://amaraizat.blogspot.com/
Masing – masing ada masalah sendiri. Masalah dunia, masalah peribadi luahkan jangan simpan dalam hati cerita saja di belog ini
16.
dim Benihana – Island of dim – http://islandofdim.blogspot.com/
blog ini akan hanya cerita mengenai aku, apa yang berlaku disekiling aku dan apa juga yang aku terfikir untuk berkongsi.
17.
SAYA BUKAN SAMDOL. – SAYA BUKAN SAMDOL. –http://lidieluvprince.blogspot.com/
Panggil je aku Ed atau Nabil untuk lebih machoo dan kacak.
18.
Radiey Razana – Dunia Sendiri Bikin –http://duniasendiribikin.blogspot.com/

Dunia saya :D Kehidupan saya :D Matlamat hidup saya :D Semua tu adalah diri saya :D
19.
aRiF FiTri – FANTASI vs REALITI – http://frantesi.blogspot.com/
Ada yang berpendapat mencari kebahagiaan itu ibarat mengutip serpihan kaca yang pecah.Ada yang berjaya mengutip dengan banyak dan ada yang megutip paling sedikit.Tapi tiada seorang pun yang berjaya mengutip kesemuanya.Kerana tatkala mengutipnya pasti ada yang terluka...

20.
 cakarewala – cakerawala – http://cakarewala.blogspot.com/

nur adlina mansor
29 november 1994



Sekian Saja.. Maaf kalau salah... :)



8 comments:

  1. terima kasih memadankan Fiza ^__^..nanti bolehlah terjah ke blog lain yang dipadankan juga tu ^^

    ReplyDelete
  2. heheheee. jap jap padanan? tak paham sikit lah

    ReplyDelete
  3. ok...x kisah...pape pn terima kasih masukkan blog saya dalam list k....

    dalam list no.9 lak 2...

    macam promote lak...thanks...

    Wassalam...

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sebab sudi buat tugasan tu. Tapi anda terlewat sikit je sebab dah ada yang jawab lebih cepat dan betul semua. Apa yang penting sekarang, entri lain kena ada juga untuk diwakilkan dalam carta sebab entri ni tidak akan dikira untuk minggu ini.

    ReplyDelete
  5. Salam Mohd "sengkiu aligato" kerana meletakkan blog paripariputih sebagai senarai teratas segmen PADANAN... molek sangat le tu!! memang padan he he he... keep it up ya.. hope your blog akan sentiasa mendapat lebih ramai followers, jan lupa singgah selalu ke http://paripariputih.blogspot.com :P i will follow you, if you follow me...

    ReplyDelete
  6. terima kasih yup tolong listkan blog sy :)

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger