Monday, January 23, 2012

Lelaki Pakai baju ketat

12:49 PM 11 comments











Assalamualaikum... kali ni just nak kongsi ttg hukum lelaki yg memakai pakaian fit @ ketat.. hehee... saja ja untuk pengetahuan bersama.... menurut ustaz azhar idrus.. hukum  lelaki pakai pakaian fit adalah makruh klu x memberahikan mata wanita.. tapi sebaliknya klu memberahikan mata wanita... hehe... aku pon nak tunjuk body juga... hahaa.. lawak ja.... bersyukur dngn nikmat kurniaan allah.. x pyh tunjuk2x... tunjuk kat isteri dah la... k... aslmkm.. jmpa lg ! Ni jawapan untuk soalan itu....






Jom tanya ustaz !









11 comments:

  1. ooo, ye eekk..lelaki pkai bju ktat bleh memberahikn mata wanita...??eermm, cool :) igtkn wanita jer yg bleh memberahikn llaki

    ReplyDelete
  2. Makruh. Hurmmmm... Rasenye kita kene pilih yang selamat betul x? I mean, kita mane tau each person nye tahap memberahikan tu kan. Huhu... Thanx2.

    ReplyDelete
  3. @.@ tayahlah baik laki ke pompuan ke pakai baju ketat metat ni. sakit mata tgk

    ReplyDelete
  4. erk...
    setiap orng x sama kan..
    saye x de perasaan pun tgk laki gitu..
    pe2 pn...
    nice share..

    ReplyDelete
  5. banyakkan bertanya pada ustaz. bagus. bagus.

    ReplyDelete
  6. haaaaa.laki pon pkai ketat nk tnjuk body..hee

    ReplyDelete
  7. and takot LELAKI jatuh cinta ada tubuh badan kita. auu.

    ReplyDelete
  8. ingatkan wanita tak ada nafsu kat laki yang pakai ketat ni

    ReplyDelete
  9. bro.. kalo page ni warna putih lagi sedap membaca.. :) hihihih... untuk masukan jer..

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger