Tuesday, May 31, 2011

Hadiah dari mereka...

8:44 PM 2 comments

""Hadiah  ini orang bg,,,,


Aslmkm... kali ni nak cita  psal hadiah  org bg sbnrnya x bnyk  pon tp terdetik di hati ni nak cita heheee.... sbnrnya  hadiah yg pling berharga ialah family aku , mak , ayah, kak , abg n adek.... ni hadiah yg sngt bernila bg aku .. tp kali ni aku nak cita sal hadiah yg aku dpt... sbnrnya sepanjang hidup aku mmg bnyk hadiah yg aku dpt .. tp x ingt.... bnyk sngt.. mostly dr parents, kak aku, kak shida, kak anim, n adek aku amelia .;.. hehehe...  yg laki ssh ckit nak bg hadiah...  souvernier... bnyk la. juga... heheeee.... 


                                        Aku nak ucap :



Thanks to mak , ayah , kak ida , kak anim , amelia , yusman , azman , anisah , saffiah , kak mas , ain , kinah ..




Ok , skrng nak cita hadiah pertama, ni adek aku bg, amelia , dia bg wallet " horse imperial" coz dia tgk wallet aku dah lusuh blh buang dah hahahaaa.... wallet tu aku guna smpi skrg hehheee... thanks milia...love u,... hehehee...second hadiah ialah, tie,.  kak ida  aku bg sempena hari jadi hehee... terharu gila... haahhaa  tie "giorgio armani " hahaaa.. aku x guna lg sbb syg nak guna heeee... mcm mahal ja hehehe... so aku smpn la  hehehe....next hadiah is, cokelat "passion" yg di beri oleh anisah , saffiyah , ain n kak mas... hehhee.. ingt smpena apa tp thanks to u all.... thanks .. thanks... thanks....  N lastly latest hadia dr kinah... dia bg ms kat sabah ari 2... teedy bear.. mulanya aku melawak ja mntk... tgk2x dia bg betul2x... dia kata " kata best friends, " heheeh pas tu aku amek la,. teddy bear hitam tertulis huruf  "V"... rangkaian dari L.O.V.E..... ehhee.. thanks kinah.....





Horse imperial  amelia bg...



Side ni..



Di dalam.... Thanks amelia..



Neck tie,, kak ida bg ... ucapannya,,, " Selamat hari jadi yusri , ikhlas dari kak ida"



Giorgio armani




Thanks kak ida,.,




Cokelat passion .....



Sedap .. weeweee...




Thanks anisah , saffiah , kak mas, and ain..



Bear dari sabah...



Comel x ?



Thanks kinah... sngt terharu...



Ok... tu saja kisah kali ni... saja nak mngisi msa lapang tu yg tulis  ni hehee...anyway thanks to all of u.... n sapa2x yg pernah bg hadiah kat aku heheee.... I LOVE U ALL !!!!......................


2 comments:

  1. hahhaa,,, x da pon yg teristimewa hahaaaa..... ada2x ja feedi nie hehhee

    ReplyDelete

Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger