Sunday, February 9, 2014

Renungan Buat Diri

10:06 PM No CommentsAssalamualaikum dan Salam Sejahtera, Kawan-kawan sebelum kita semua tidur marilah kita membuat sedikit renungan, muhasabah diri apa yang telah kita lakukan pada hari. Semoga kita masih dapat bertemu lagi hari esok. Insyallah. Semoga hari lebih baik dari esok dan esok lebih baik dari hari ini. Selamat malam. 


Posted by : Cinta Selepas Nikah (Facebook)


Read More...


Doa Apabila Mengalami Kesusahan.

9:53 PM No CommentsAssalamualaikum dan Salam Sejahtera. Jom amalkan doa ini. Doa Apabila mengalami Kesusahan.

" Ya allah, tidak ada kemudahan kecuali apa yang engkau jadikannya mudah. Sedangkan yang susah boleh Engkau jadikan mudah, apabila Engkau mengkehendakinya" Posted by : Sham Kamikaze (Facebook)


Read More...


Kenapa Berhasad Dengki ?

9:03 PM No CommentsAssalamualaikum dan Salam Sejahtera. Kenapa berhasad dengki? Jom hayati kata-kata dari Dato' Dr. Haji Mohd Fadzilah Kamsah.


"As salamu'alaikum shbt2 yg Allah murnikan hati. Pesan guru saya, jika kita tolong org utk berjaya, in sya Allah kita akan berjaya. Jika kita dengki dgn org yg berjaya, KITA AKAN SUKAR UTK BERJAYA. Mari kita tanam rasa syukur & bahagia bila melihat shbt atau keluarga kita yg berjaya. Kita kikis semua perasaaan hasad terhadap kejayaan org lain. Moga Allah rahmati kita semua. Aamiin, wassalam." -Dato' Dr. Haji Mohd Fadzilah Kamsah.


Posted by : Dato' Dr. Haji Mohd Fadzilah Kamsah.(Facebook)


Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger