Wednesday, February 5, 2014

Isteri di syurga

11:18 PM No CommentsAssalamualaikum dan Salam Sejahtera ...

'Isteri di Syurga'  semoga kita semua di rahmati Allah s.w.t. Amin Posted by : Sham Kamikaze, 2014 (Facebook)Read More...


Azab Wanita tidak menutup AURAT

10:46 PM No CommentsAssalamualaikum dan Salam sejahtera, Selamat malam semua.. malam ini ada sedikit perkongsian yang saya dapat daripada 'post' seorang rakan 'facebook. Azab wanita tidak menutup aurat. Marilah sama-sama kita fahami kata-kata ini. 

"Sedikit sekali orang yang gerun... tapi apa Allah kata Kat org2 yg ingkar Ni? Allah kata jangan kamu Kira Allah itu lalai akan apa yg kamu kerjakan. sesunguhnya Allah itu sengaja lewatkan azab mereka hingga pada hari pembalasan !" 
Lieutenantt J. O'c, 5 Februari 2014


Posted byLieutenantt J. O'c, 5 Februari 2014 (Facebook)


Read More...


A Look Back

9:43 PM No CommentsAssalamualaikum dan Salam Sejahtera, ' A look back' merupakan applikasi yang popular pada saat, waktu dan ketika ini. Ramai pengguna 'facebook' yang post di wall masing-masing. Sebenarnya pekara ini dapat  mengimbau kembali saat kita membuka akaun 'facebook' hingga sekarang. Tersenyum  sendiri melihat post dan gambar yang lama-lama, 'so sweet'. Kepada yang belum mencuba boleh la.. mencuba.. hanya untuk suka-suka. enjoy ! :)

'A Look Back'


Read More...


ROBOCOP 2014

4:29 PM No Comments
Title : Robocop

Rate : 3.5 Star

Comment : Nice movie, but not to much action. But im sure you all will enjoy it. Come ! go to your nearest cinema and watch it ! 

Read More...


EZTakaful Malaysia | Insurance Malaysia | EZTakaful 2014

3:58 PM 2 comments


Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Seperti mana yang kita ketahui insuran sangat penting untuk masa depan kita dan keluarga. EZTakaful saya rasa semua mampu milik bayaran serendah RM10 sebulan dengan manfaat yang begitu banyak. Saya ini satu plan yang semua orang patut ambil termasuk diri saya sendiri.Untuk maklumat yang lebih mendalam sila ke laman web EZTakaful sendiri dan fahami sendiri.www.eztakaful.com.my

Read More...


Doa Mohon Rezeki Halal

1:54 PM 1 comments
Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua, Ayuh berdoa semoga kita semua di kurniakan rezeki yang halal dan di redhai oleh Allah s.w.t. Amin. 

Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger