Tuesday, February 4, 2014

Amaran Kepada Pemegang Kad DEBIT / Kad KREDIT (Wajib Baca)

10:43 PM No CommentsAssalamualaikum dan Salam Sejahtera, baru sahaja tadi sedang berfacebook, tiba-tiba terbaca maklumat ini yang saya rasa perlu di kongsi untuk semua.Awas! kepada semua rakan,Penipuan kad debit dan kad kredit. Ini kisah yang saya dapat dari artikel. Awas kepada pemegang kad DEBIT atau kad KREDIT!!

Untuk kawan-kawan Facebook, just nak share apa yang berlaku pada kawan saya hari ni.Lebih kurang jam 11.30 pagi hari ni, saya dapat kol daripada private number dan antara dialog yang berlaku dengan seorang wanita India yang sangat berbudi bahasa....Untuk kisah lanjut sila ke Klik Sini


Read More...


Kebakaran Patung Lilin Di I-City Shah Alam (2014)

8:41 PM No Comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, berita kebakaran patung lilin di I-city mengemparkan kita semua. Polis mengesyaki perbuatan ini adalah perbuatan "sabotaj" pihak yang tidak bertanggungjawab. Rakaman camera CCTV menunjukan tiga lelaki terbabit dalam kejadian kebakaran tersebut. Semoga kes ini dapat di selesaikan secepat mungkin.


Gambar : google images

Read More...


Beza air mani, mazi dan wadi

7:37 PM No Comments
Assalamualaikum dan Salam sejahtera, sekadar perkongsian dan pencerahan untuk semua, semoga info ini bermanfaat kepada semua.Read More...


Hutan Lipur Ulu paip, Kedah

12:15 PM No Comments
Tajuk : Ulu paip

Rate : 2.5 Bintang

Lokasi : Kedah

Komen : kawasan yang agak baik, tapi tak terjaga. Boleh la kalau setakat nak mandi-manda. Kalau nak berkelah ade tempat di sediakan. kalau bawa tikar lagi bagus, apa pon yang penting kita enjoy ! :) 

Selamat hari jadi! Yusman firdaus bin Abdul latiff Read More...


Tiada Kepalsuan Copyright © 2013
Powered by Blogger